OLD POLISH UNIVESITY KIELCHE’DE ÖĞRENCİLERE GAZİANTEP VE GÖÇ KONUSUNDA DERS ANLATILDI

• Erasmus+KA2-Cross-borders Intercultural and Societal Entrepreneurs Projesi Çerçevesinde Proje için 17-23.03.2018 tarihleri arasında Stokholm’da toplantılara katılım. (İsveç’den 40 kişi katıldı.)
  • 25.04.2018 tarihinde Old Polish Üniversitesi dekan yardımcısı, rektör yardımcıları, Uluslararası Ofis Koordinatörü ile görüşüldü.
  • 27.04.2018 tarihinde “A new Dimension of Social Support in the Context of Cultural Change” adlı konferansa katılım.
  1. Merkez müdürümüz Doç. Dr. Emel Topçu  “Contemporay Migration Dilemmas, Syrian in
    Turkey Challenges and Cohesion” adlı çalışmasını sundu.
  2. Merkez müdür yardımcımız Doç. Dr. Tuba Büyükbeşe “New challenges for women in the process of
    cultural change” adlı çalışmasını sundu.
  • 27.04.2018 tarihinde “Myslenice’de Health Education and Socail Aid in the International Dimension”(Polonya’dan 50 kişi katıldı.)
  • 28.04.2018 tarihinde Erasmus+ Personel Ders Verme Programı Çerçevesinde Old Polish University Kielche’de öğrencilere Gaziantep Ve Göç Konusunda ders anlatıldı. Bu program Polonya ile beraber yurt dışından 70 katılımcı ile gerçekleştirildi. (Polonya’dan 70 kişi katıldı.)
  • 28.04.2018 tarihinde Old Polish üniversitesi İktisat Fakültesi dekanı Dr. Wacław Kotliński, Uluslararası Ofis Koordinatörü Sebastian Jablonski ile görüşüldü.