KALMIREC KADINLAR GÜNÜ PROGRAMI KAPSAMINDA YAZAR YILDIZ RAMAZANOĞLU İLE “TÜRKİYE’DE KADIN YAZAR OLMAK” SÖYLEŞİSİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

KALMIREC, Woman Support Association iş birliği ile 4  gün sürecek olan Kadınlar günü etkinlikleri kapsamında yer alan 3.gün etkinliği olan Hasan Kalyoncu Üniversitesinde Yazar Yıldız Ramazanoğlu ile “Türkiye’de Kadın Yazar Olmak” söyleşisini gerçekleştirdi. Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektör Vekili Sn Edibe Sözen’in açılış konuşmalarını yaptığı programda bir çok alandan öğrenci ve katılımcı vardı. Yazar Yıldız Ramazanoğlu hayal etmenin gücünü vurgulayarak, hayat hikayesinden örneklerle yazarlık serüvenini anlattı.